Správa nehnuteľností

Oznámenie - Vklad zákonného záložného práva

Enerbyt s.r.o. oznamuje vlastníkom, že vkladá zákonné záložné právo v prospech  ostatných vlastníkov bytov a nebytových priestorov. Čítajte viac v prílohe.

 

 

Értesítés - Jelzálog bejegyzése

Lakáskezelő vállalat értesíti a lakástulajdonosokkal , hogy élve a törvényadta lehetőséggel jelzálogot jegyeztet be minden általa kezelt lakóházra. A témáról bővebben a mellékletben  olvashatnak. 

 

Nový systém vymáhania pohľadávok

Enerbyt, ako správca spravuje financie domov  vo svojej správe, teda aj platby do fondov údržby a opráv. Tak isto inkasuje od vlastníkov  platby spojené s užívaním bytov, ako za vodu, kúrenie a pod. V posledných rokoch niektorí vlastníci, zneužívajúc  dobrú vôľu ostatných vlastníkov, ako aj  náročnosť vymáhania pohľadávok - či už zo sociálnych  alebo špekulatívnych dôvodov - neplnili si svoje povinnosti,

Čítaj viac...

Új adósságbehajtási rendszer

Nagyobb pénzfizetési fegyelmet és következetességet teremt az az új adósságbehajtási rendszer, amit az Enerbyt városi kft. vezetett be az utóbbi hetekben. Mint azt Szórád György, igazgató lapunknak hangsúlyozta, az új rendszerrel főképp és elsősorban azoknak a lakóknak az érdekeit védik, aki rendesen és rendszeresen fizetnek.

Tovább...